17 d’agost, 2008

1ª parada - Uganda

Llestos.

D'una banda el resultat de mesos de planificació: passaport, billets, vacunes, carnets, assegurança, motxilla, medicines, una llibreta i poca roba.
De l'altre, un amalgama de sentiments: curiositat, respecte pero sobretot molta il·lusió.

En 5 hores arribarà l'hora H del dia D. Ens encaminem cap a Entebbe, a 35km de la capital Kampala, a la vora del Llac Victoria, al cor d'Àfrica. No puc ni recordar quants cops m'hauré mirat i remirat el mapa del continent Africà, on apareix adalt de tot, petit, el nostre païs. Però ara les distàncies perden sentit.

Un cop aterrats esperem trobar-nos amb el Sam, un Ugandès que fa 6 anys va deixar el seu negoci per poder ajudar als nens orfes del carrer tot creant una escola i residencia, Dorcas Children's Home. Hospitalàriament no va dubtar a recollir-nos a l'aeroport i invitar-nos a compartir un temps amb ell i els petits sempre i quan poguèssim acceptar un acolliment humil.. bones sensacions per començar el camí.

És hora de caminar. I es clar que acceptem Sam!!

Som-hi :)

5 comentaris:

Eduard Badia ha dit...

Miquel,

Ja t'imagino en un HOT SPOT de STANDSET creant el teu blog! Tot i així i d'haver-lo montat a l'útim moment no dubtava de que aquest "Un viatge pel món" acabaria sent una realitat.

Des d'aquí només comentar-te que al col·lectiu reusenc ens ha fet especial il·lussió que el teu periple hagi començat des de la nostra ciutat.

Espero i desitjo que vagis trobant racons on connectar-te i ens puguis mantenir al dia de les teves anècdotes i del que vegis i vagis coneixent.

Una abraçada molt forta!

PD: ens veiem a partir del Novembre quan entris en territori asiàtic!

enricbiosca ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
enricbiosca ha dit...

Per fi ha arribat el dia eh!

Molta sort en aquesta aventura Miki!
Seguiré el teu blog atentament.

Una abraçada i a disfrutar

Angel ha dit...

Perfecte! Ja el tens, ara a anar escribint el dia a dia sempre que puguis!

Ja explicaras com deixes bocabadats als nens de cal Pare Sam amb els teus trucs! ;)

Anims en aquesta aventura!

Venguen!

josep ha dit...

Estimat fill: ja he trobat el teu blog Eureka¡¡¡
HE REBUT EL TEU SEGON MISATGE.
Ja t'escriure quan tingui mes temps i calma. Ja que he conseguit arrencar l'ordenador pero no em funciona l'impresora i tinc que preparar coses.
Respecte al viatge has comensat amb bon peu, que sigui aixi tot ell
Una abrasada